PET KVK 12
PET KVK 12

KVK nog altijd ongeslagen

Na drie oefenwedstrijden hebben de drie KVK-doelmannen nog altijd geen doelpunt geïncasseerd. En neen, ze staan niet alle drie tegelijk in het doel. Grapje. Daar staat tegenover dat het team al twaalf doelpunten scoorde tegen drie teams uit tweede amateur.

01/07/2021
PET KVK 1
PET KVK 1

Debuut Moreno

Coach Luka Elsner moest Eric Ocansey nog voor de aftrap in Petegem tegen het plaatselijke Sparta vervangen omwille van een blessure. Yani Van Den Bossche kwam meteen in de ploeg. Ook Sissoko viel vroeg uit, al halfweg de eerste helft.

De ploeg die startte: Deman, Sissoko (26’ Verkerken), Rougeaux, Sainsbury, Van Den Bossche, Palaversa, Vandendriessche, Jonckheere, Chevalier, Badamosi en een testspeler. Na de rust kwamen Derijck, Fixelles en Gueye in, na een uur Radanovic en onze jongste aanwinst Marlos Moreno en even later ook Bendianishvili en Luqman.

Teddy Chevalier scoorde het openingsdoelpunt na een halfuur spel na een fraaie assist van een vaardige Vandendriessche. Meteen verdubbelde Badamosi. Na de rust maakten Sainsbury en Chevalier er 0-4 van.

Marlos Moreno kon in een halfuur best wel zijn snelheid en technische vaardigheid etaleren.

PET KVK 6
PET KVK 6

Club Brugge - KVK

Na de 0-5 bij Harelbeke, de 0-3 bij Westhoek Ieper en de 0-4 bij Petegem, mag gezegd worden dat de oefenpartijen degelijk verlopen. Zaterdag wordt meteen een versnelling hoger geschakeld met de wedstrijd tegen Club Brugge in zijn oefencentrum in Westkapelle, let wel: op verzoek van de thuisploeg met gesloten deuren.

Volgende dinsdag 6 juli ontvangt KVK om 11 uur het Franse Valenciennes waarna de groep in de namiddag afreist naar het Nederlandse Wageningen voor een stage tot zondag 11 juli. Daar wordt op zaterdag een wedstrijd gespeeld tegen Heerenveen.

Er komen een week later nog twee oefenwedstrijden waarvan één in het Guldensporenstadion met publiek.