Kvk Stvv 84 Optimized
Kvk Stvv 84 Optimized

KVK lanceert "RED DEAL"

Voor de komende maand lanceert KV Kortrijk het ticketpakket “RED DEAL”. Op deze manier kunnen tickets voor de volgende 3 thuiswedstrijden tegen Standard, KV Mechelen & Royal Antwerp FC meteen tegelijk worden aangekocht aan een voordelig tarief.

29/08/2022

Na overleg met Werkgroep 19 aan het einde van vorig seizoen en feedback van zowel abonnees als andere supporters, bleek dat er vraag is naar andere ticket-formules voor fans die zich door andere verplichtingen en een kalender die niet van bij de start van het seizoen vastligt nog geen volledig seizoen kunnen verbinden aan de club.

Daarom lanceert de club vandaag al de “Red Deal”. In deze ticket-deal kunnen tickets voor de volgende 3 thuiswedstrijden tegen Standard (28/08 – 16:00), KV Mechelen (weekend van 9 september), Royal Antwerp FC (weekend van 30 september) aan een voordeliger tarief dan individuele tickets voor deze wedstrijden worden aangekocht.

Bemachtig hier de "Red Deal"!
Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

PRIJZEN

Hieronder vind je het overzicht van de “Red Deal”-prijzen per tribune voor de wedstrijden tegen Standard de Liège, KV Mechelen & Royal Antwerp FC samen:

VolwassenenGeneration 19Kids
Hoofdtribune€ 90,-€ 70,-€ 20,-
Staantribune€ 40,-€ 30,-€ 20,-
Tribune 3€ 60,-€ 55,-€ 20,-
Familietribune€ 50,-€ 40,-€ 20,-

* Het Kids-tarief is geldig voor kinderen geboren vanaf 1/01/2010.

* Het Generation 19-tarief is geldig voor jongeren geboren tussen 1/01/1997 en 31/12/2009.

Koop de "Red Deal" hier!

De club blijft zo verder inzetten op nieuwe formules na feedback van de fans. Uiteraard blijft een abonnement wel nog steeds de voordeligste optie om alle wedstrijden dit seizoen van dichtbij mee te maken. Ook zijn de voordelen van het MyKVK-lidmaatchap op dit moment nog exclusief voorbehouden voor onze abonnees.

Koop je abonnement hier!

Samen kleuren we het Guldensporenstadion rood & wit! Het begint hier!

Krijg ik tickets of een kaartje?

Jouw “Red Deal” zal op een speciaal kaartje worden afgedrukt en voor jou klaarliggen op het secretariaat. Je kan deze komen afhalen. De openingsuren vind je hier. Lukt het niet om langs te komen? Dan zal jouw kaartje voor jou klaarliggen aan het infopunt aan de loketten vanaf 14u30 voor de wedstrijd tegen Standard.

Ik heb al een individueel ticket voor de wedstrijd tegen Standard?

Supporters die nu al een ticket hebben voor de wedstrijd tegen Standard zullen door ons via mail gecontacteerd worden hoe ze op de meest eenvoudige manier zullen kunnen opschalen naar dit pakket. Heb je niets ontvangen? Neem dan contact op via info@kvk.be.

Fans die vanaf 24 augustus een individueel ticket voor de match tegen Standard bemachtigen, zullen na de wedstrijd nog eens door ons gecontacteerd worden met de mogelijkheid om op te schalen.

Koop hier je tickets voor de match tegen Standard!

Wanneer worden de speeldata voor KVM & RAFC bekend?

De definitieve speeldata voor de wedstrijden tegen KV Mechelen & Antwerp worden op 29 augustus bekend gemaakt.

Individuele ticketverkoop

Uiteraard is er niet enkel het ticketpakket, maar kunnen ook tickets voor deze wedstrijden apart worden aangekocht.

Voor Standard vind je alle info over de ticketverkoop hier.

Voor de wedstrijd tegen KV Mechelen kunnen vanaf 30 augustus tickets worden aangekocht. De ticketprijzen voor deze wedstrijd vind je al hier.

De wedstrijd tegen Royal Antwerp FC gaat vanaf 1 september in verkoop. Voor deze wedstrijd neemt de club uiteraard extra voorzorgsmaatregelen. De ticketprijzen voor deze wedstrijd vind je al hier.

De loketten zullen gesloten zijn op de wedstrijddag. Zowel online als op het secretariaat kunnen maximum 4 tickets per transactie aangekocht worden.

Op wedstrijddag zelf zal de club uiteraard ook de nodige veiligheidsmaatregelen nemen.

Koop hier je tickets voor de individuele wedstrijden!