Kerstkaart B2c Mockup10
Kerstkaart B2c Mockup10

KVK-Kerstkaarten met een warm gebaar

De leerlingen van de Sint-Amandsbasisschool Zuid en Sint Paulusschool uit Kortrijk namen al succesvol deel aan de KVK Scholenchallenge en toonden reeds dat ze een rood-wit hart hebben. Zij ontwierpen de KVK-Kerstkaarten die vanaf vandaag in pre-order verkocht worden!

02/12/2020
SAZ Scholenchallenge
SAZ Scholenchallenge

ONTWERPEN VAN SAZ EN SINT-PAULUSSCHOOL

Samen met die 2 scholen zetten wij ons deze Kerstperiode in voor VZW Ajko in Kortrijk, een organisatie die jeugdwelzijnswerk doet. De leerlingen van de Sint-Amandsbasisschool Zuid en Sint-Paulusschool uit Kortrijk mochten allemaal een ontwerp maken voor een Kerstkaart. Onze spelers kozen uit alle ontwerpen hun 10 favorieten uit, die tot een Kerstkaart gemaakt werden.

Schenk iemand een warm Kerstgevoel door hen een KVK-Kerstkaartje te sturen met een warme boodschap. Met de opbrengst van deze Kerstkaarten zal KV Kortrijk sport- en speelmateriaal aankopen voor VZW Ajko voor alle activiteiten die zij organiseren voor (kwetsbare) Kortrijkse kinderen.

Vierkant – Kerstkaarten
Vierkant – Kerstkaarten

15 EURO VOOR 10

1 pakketje bevat 10 verschillende Kerstkaarten en kost 15,00 euro. Deze Kerstkaarten zijn te koop via de leerlingen van de Sint-Amandsbasisschool Zuid en Sint-Paulusschool uit Kortrijk of via de webshop.

Bovendien zal KV Kortrijk de leerlingen van de Sint-Amandsbasisschool Zuid en Sint-Paulusschool uit Kortrijk belonen met een leuke attentie voor de volledige school alsook voor alle leerlingen individueel.

Koop hier jouw KVK-Kerstkaarten