Kerstkaart B2c Mockup10
Kerstkaart B2c Mockup10

KVK-Kerstkaarten met een warm gebaar

De leerlingen van de Sint-Amandsbasisschool Zuid en Sint Paulusschool uit Kortrijk namen al succesvol deel aan de KVK Scholenchallenge en toonden reeds dat ze een rood-wit hart hebben. Zij ontwierpen de KVK-Kerstkaarten die vanaf vandaag in pre-order verkocht worden!

02/12/2020
SAZ Scholenchallenge
SAZ Scholenchallenge

ONTWERPEN VAN SAZ EN SINT-PAULUSSCHOOL

Samen met die 2 scholen zetten wij ons deze Kerstperiode in voor VZW Ajko in Kortrijk, een organisatie die jeugdwelzijnswerk doet. De leerlingen van de Sint-Amandsbasisschool Zuid en Sint-Paulusschool uit Kortrijk mochten allemaal een ontwerp maken voor een Kerstkaart. Onze spelers kozen uit alle ontwerpen hun 10 favorieten uit, die tot een Kerstkaart gemaakt werden.

Kerels kiezen KVK-Kerstkaartjes

Schenk iemand een warm Kerstgevoel door hen een KVK-Kerstkaartje te sturen met een warme boodschap. Met de opbrengst van deze Kerstkaarten zal KV Kortrijk sport- en speelmateriaal aankopen voor VZW Ajko voor alle activiteiten die zij organiseren voor (kwetsbare) Kortrijkse kinderen.

Vierkant – Kerstkaarten
Vierkant – Kerstkaarten

15 EURO VOOR 10

1 pakketje bevat 10 verschillende Kerstkaarten en kost 15,00 euro. Deze Kerstkaarten zijn te koop via de leerlingen van de Sint-Amandsbasisschool Zuid en Sint-Paulusschool uit Kortrijk of via de webshop.

Bovendien zal KV Kortrijk de leerlingen van de Sint-Amandsbasisschool Zuid en Sint-Paulusschool uit Kortrijk belonen met een leuke attentie voor de volledige school alsook voor alle leerlingen individueel.

Koop hier jouw KVK-Kerstkaarten