DVN 0899
DVN 0899

KVK investeert in maximale zitcapaciteit

Iedere supporter respecteerde afgelopen zaterdag buitengewoon goed de mondmaskerplicht. Naast de mondmaskers en het niet eten en drinken in de tribunes, moet vanaf komend weekend in de horeca van tribune 4 en in en rond De Kouter zittend geconsumeerd worden. De club investeert hiervoor in maximale zitcapaciteit.

08/12/2021

Geen eten en drank in de tribunes

Corona blijft een zware impact hebben op het voetbal. Sinds afgelopen weekend zijn de mondmaskers verplicht en mag er niet langer gegeten en gedronken worden in de tribunes. Deze regels werden massaal gerespecteerd door onze fans.

Zittend consumeren

Op vraag van de politie moet vanaf komend weekend ook verplicht zittend geconsumeerd worden in en rond De Kouter en in de horeca van Tribune 4. KVK zorgt ervoor dat de supporters dit in de best mogelijke omstandigheden kunnen doen.

De club voorziet daarom tegen OHL maximale zitcapaciteit zodat iedere supporter in de meest veilige omstandigheden nog steeds iets kan eten en drinken. De tafels en stoelen die normaal aanwezig zijn, zullen vervangen worden door zitbanken.

Steun onze ploeg

De club heeft er alle vertrouwen in dat – net als afgelopen weekend – de regels nauwgezet zullen nageleefd worden. Eten en drinken kan niet in de tribunes, maar de club ziet erop toe dat daarnaast nog steeds geconsumeerd kan worden.

Kom de ploeg zaterdag steunen. Wij tonen dat het ook op een positieve manier kan.

Samen doen we voort!