Sweater Kerstman
Sweater Kerstman

KVK-familie steunt ‘Lete vzw’

Lete vzw werd opgericht door de vrienden van Leander. Begin oktober stond de wereld voor hen letterlijk stil door het verlies van hun vriend, Lete. De vzw heeft als doel geld in te zamelen voor projecten ter preventie van zelfdoding.

25/11/2020
Lete1
Lete1

Een warm Kerstgebaar

Hij was een vat vol ideeën en geen project was voor hem te gek. Enthousiasme was er altijd in overschot. Gebaseerd op één van Lete zijn ideeën, ontstond dan ook het eerste initiatief: de kersttrui in een hedendaags jasje. Die droom maken zijn vrienden nu waar. De truien, samen met T-shirts in hetzelfde thema, bieden zij via hun webshop te koop aan.

Lete blijft een deel van de KVK-familie. Hij was een goedlachse kerel, vriend van iedereen en een echte sfeermaker. Een trotse supporter van de Kerels. Vaak terug te vinden in VAK I (middelste persoon op de foto) waar hij samen met zijn vrienden onze Veekaa aanmoedigde.

Nu kunnen wij als rood-witte familie iets terugdoen voor Leander, voor zijn vrienden en zijn familie die via dit initiatief geld inzamelen voor projecten ter preventie van zelfdoding.

Steun daarom dit warme initiatief en koop een kerstsweater of t-shirt via www.lete.store

STEUN LETE VZW HIER