WhatsApp Image 2023 07 01 At 17.34.18 4

KVK-BEVEREN EINDIGT IN 0-2

Vanavond werkten onze Kerels de volgende oefenwedstrijd van het seizoen 2023-2024 af. SK Beveren won met 0-2 van onze Kerels.

01/07/2023
WhatsApp Image 2023 07 01 At 17.34.17 2

DE BASISELF

Na een training eerder op de middag en de aankondiging van de nieuwe coach, begon ook voor de oefenwedstrijd tegen SK Beveren Tom Vandenberghe in doel.

Massimo Decoene acteerde op de rechtsachter. Joao Silva en Atemona vormden het centrum. De Neve mocht de linkerflank afdweilen.

Nayel Mehssatou en Youssef Challouk waren het hart van het middenveld.

Voorin zagen we een vertrouwd viertal. Billal Messaoudi op rechts, Martin Regali op links en Gueye & Avenatti samen in de punt van de aanval.

WhatsApp Image 2023 07 01 At 17.50.13

BESTE KANSEN IN DE EERSTE HELFT

Onze Kerels begonnen meteen scherp met de nieuwe coach nog in de tribune. Avenatti en Regali zetten een knappe een-twee op die Felipe net niet kon afwerken. Ook Messaoudi, Regali en De Neve etaleerden elk een versnelling, maar zonder gevolg.

Op de omschakeling moest Joao Silva met een scherpe tackle een Beverse aanval ontmijnen. Het signaal voor KVK om het gaspedaal in te duwen. Twee pogingen van Avenatti moesten door de Beverse doelman worden gered. Na een knappe aanval strandde een schot van Regali op de paal.

Tijd voor een verpozing in de wedstrijd. Beveren claimde wat meer het balbezit, maar zonder grote kansen. Vandenberghe moest een schuchtere poging van de bezoekers in corner verwerken.

Met de rust in zicht versierden onze Kerels opnieuw enkel grote mogelijkheden. Challouk knalde van afstand op de keeper. Een poging van Avenatti ging net over. Na een knappe voorzet van Decoene, besloot Challouk opnieuw op de doelman. De beste kansen dus voor KVK, maar 0-0 bij de rust.

WhatsApp Image 2023 07 01 At 18.31.11

ELFTAL TWEEDE HELFT

We kregen geen wissels bij de rust. Pas op het uur was er een volledig nieuwe ploeg te zien met beloften.

De Vlaeminck in doel. In de viermans-defensie zagen we Nait-Birrou, Keita, Matanda en Daneels.

Het duo op het middenveld werd gevormd door Mbiakob & Montegnies.

Het viertal voorin bestond uit Haidara, MulumbaNsolo en Baeten.

WhatsApp Image 2023 07 01 At 17.34.18 3

DEKSEL OP DE NEUS IN DE TWEEDE HELFT

En zoals de voetbalregel dan stelt: als je de kansen mist, krijg je aan de overkant het deksel op de neus. En dat deksel was er al meteen bij de start van de tweede helft. Servais kon zich doorzetten en maakte de 0-1.

KVK reageerde meteen. Challouk kon een voorzet net niet verder in doel verlengen. Na een knappe pass van diezelfde Challouk, kreeg Messaoudi zijn voorzet niet op het hoofd van Avenatti. Tijd voor wissels.

Onze beloften wisten het balbezit te claimen, maar het was moeilijk om tot kansen te komen. Op de tegenaanval waren de bezoekers wel efficiënt. El Madjoub lobde de bal over De Vlaeminck in doel. 0-2. Aan de overzijde kon Mulumba zijn dribbel niet verzilveren. 0-2 was dan ook de eindstand.

Op woensdag 5 juli wordt om 19u geoefend tegen RWDM op Harelbeke. De eerste oefenmatch van onze nieuwe coach. Toegang is gratis voor onze abonnees 2023-2024. Mis dus niets van het komende seizoen en koop je abonnement via onderstaande link.