AKVK RAFC 128
AKVK RAFC 128

KVK-AND zonder publiek

Er werd zopas beslist dat alle sportwedstrijden op het hoogste niveau moeten doorgaan zonder toeschouwers. En dit verbod op wedstrijden met publiek gaat in vanaf deze avond.

23/10/2020
AKVK RAFC 128
AKVK RAFC 128

Gezondheid primeert

Deze morgen werd op de persconferentie aangekondigd dat alle sportwedstrijden van 1A, dus ook KV Kortrijk – RSC Anderlecht van vanavond 20u45, zullen doorgaan zonder publiek.

De teleurstelling bij iedereen van KV Kortrijk is natuurlijk groot. De afgelopen dagen werd er in sneltempo hard gewerkt om alles volgens een nieuw protocol coronaproof te maken. Een huzarenstukje om 3 dagen voor de wedstrijd alles praktisch en organisatorisch klaar te krijgen. Ondanks deze inspanningen van onze medewerkers, supporters en vrijwilligers zullen onze spelers het deze avond zonder de steun van onze supporters moeten doen.

We hebben alles in het werk gesteld om onze supporters in een veilige omgeving ontspanning te bieden. Helaas is dit nu ook even niet meer mogelijk. We roepen jullie op om de wedstrijd van thuis uit te volgen en onze spelers online aan te moedigen.

“De gezondheid van onze supporters primeert.”, aldus voorzitter Ronny Verhelst.