KVC 5779 Kopiëren (1)
KVC 5779 Kopiëren (1)

KV Kortrijk en AB InBev nog minstens zes jaar samen

KV Kortrijk en AB InBev gaan samen door als hechte partners. Daar moeten we er meteen een op drinken! “Het is een fantastisch gevoel langer te kunnen samenwerken met het grootste biermerk van de wereld”, reageert Jelle Brulez, COO van KVK.

16/11/2021

KV Kortrijk en AB InBev werken inmiddels al vijf jaar samen en gaan er nu nog eens voor minstens zes jaar tegenaan. Tijdens het voorbije jaar werd al een verlengde overeenkomst voor vijf jaar afgesloten, nu komt daar nog een extra jaar bij.

Tom Peeters van AB InBev geniet mee: “Het jaar 2020 was een jaar met veel laagtes voor zowel KVK als AB InBev. Maar ondanks deze moeilijke tijden zijn we verheugd dat we als trouwe KVK-partners tot een extra jaar verlenging komen. ‘We doen voort’ heeft nog nooit zo goed geklonken!”, aldus de National Sales Manager van het beroemde biermerk.

DSC 9469 (1)
DSC 9469 (1)

Tribune 4

“Met de sterke restyling van Tribune 4 en de liefde van de KVK-fans voor Stella Artois zijn we blij dat we zo ons eerste jaar in het nieuwe partnerschap kunnen starten,” zegt Tom Peeters. “Wij kijken reikhalzend uit naar toekomstige sportmomenten die onze merken gaan delen met de KVK-fans. Vooral een verbetering van de bekerfinale van 2012 staat hoog op ons verlanglijstje!” Als tip kan dat tellen.

Chief Operations Officer Jelle Brulez sluit daar graag bij aan. “Onze fanbase groeide de voorbije jaren exponentieel en ook ons horecaverhaal kende mooie resultaten. Dankzij een groeiend en solide partnership in de voorbije seizoenen, ontstond een sterk wederzijds vertrouwen. Samen slaan we nu de handen in elkaar. We investeren in Tribune 4 om de voetbalbeleving nog aangenamer te maken in ons Guldensporenstadion. In de sportsbar en in de polyvalente businessruimte wordt uiteraard zowel Stella als Jupiler aangeboden.”

KVC 5779 Kopiëren (1)
KVC 5779 Kopiëren (1)

Meest geliefde bier

KV Kortrijk deed de voorbije jaren trouwens een bevraging bij zijn supporters en telkens kwamen de producten van AB InBev er als favoriete merken uit. Het is dan ook goed dat de club verder deze dranken aan zijn supporters kan aanbieden. Uiteraard is er ook mogelijkheid om het in sportmiddens intussen vertrouwde Jupiler 0,0 te bestellen.

“De bouw van de sportsbar en de polyvalente businessruimte wordt zo de eerste realisatie binnen KVK om als katalysator te dienen voor deze groei,” aldus Jelle Brulez. “We zullen verder investeren om nog verder te groeien. En met dergelijke partnerships willen wij ook de sportieve kwaliteiten van onze club versterken.”

GRATIS CONSUMPTIE

Bij AB InBev laten ze meteen de vaten rollen. De abonnees die een ticket kopen voor de bekerwedstrijd KV Kortrijk-KV Oostende – woensdag 1 december 20.30 uur – krijgen er 1 gratis drankje bovenop.

Reserveer jouw ticket