Tribune
Tribune

Koop nu jouw abonnement!

190 dagen. Zo lang zal het geleden zijn dat KV Kortrijk nog eens een thuiswedstrijd met supporters speelde. Eindelijk is het zover en die kans wil je als supporter toch niet missen?

02/09/2020
Tribune
Tribune

Abonnement

Je herinnert het jou misschien nog. De laatste thuiswedstrijd op 7 maart tegen Antwerp. Niemand had toen verwacht dat die thuiswedstrijd de laatste met supporters in zes maanden zou zijn.

En nu kan je er opnieuw bij zijn. Op zondag 13 september speelt KVK het streekduel tegen Moeskroen in het Guldensporenstadion, mét supporters. De plaatsen zijn beperkt en dus krijgen onze leden voorrang. Wil jij na maanden nog eens live genieten van een voetbalwedstrijd van onze Kerels? Koop dan nu jouw abonnement in het secretariaat! Je kan er terecht van dinsdag tot en met donderdag, dit van 14:00 tot 17:30. Geraak je niet tot bij het secretariaat? Geen probleem! Je kan ook altijd jouw abonnement online kopen door HIER te klikken.

Wil je weten hoe een thuiswedstrijd als supporter eruit ziet? Bekijk dan zeker onderstaande link:

BEPERKT PUBLIEK
0602 KVKANTPUB 16
0602 KVKANTPUB 16

Vijf redenen waarom je erbij moet zijn!

  1. Het is de eerste thuiswedstrijd in meer dan 6 maanden!
  2. Je kan in veilige omstandigheden genieten van een thuiswedstrijd van onze Kerels, dit in tijden van corona.
  3. KVK biedt nog steeds het voordeligste tarief aan voor een abonnement in de Jupiler Pro League.
  4. Bij jouw abonnement zit automatisch een MyKVK-lidmaatschap. Hierdoor krijg je exclusieve content van onze club (van een blik achter de schermen tot livestreams) en krijgt als eerste AL het nieuws van onze club te horen.
  5. Je krijgt 10% korting in onze fanshop + 10% extra dranktegoed bij iedere oplading van jouw paycard!