DSC 0991
DSC 0991

Kom met vrienden en familie naar de Kerstmatch en krijg korting!

Tijdens de traditionele Kerstmatch tegen KRC Genk willen we uiteraard dat je ook op KVK samen met familie & vrienden verder kan genieten van de kerst- & voetbalsfeer. Daarom werkten we de voordelige Boxing Day Box & Group Experience uit.

20/12/2022

Op 26 december spelen we om 18u15 onze laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar in de traditionele Kerstmatch. En voor de gelegenheid ontvangen we met KRC Genk de leider in de competitie.

De tickets voor deze absolute topwedstrijd in de kerstsfeer zijn beschikbaar, net als de tickets voor de andere thuiswedstrijden waarvan de kalender al vastligt.

Tijdens deze traditionele Kerstmatch willen we uiteraard dat je ook op KVK samen met familie & vrienden verder kan genieten van de kerst- & voetbalsfeer.

Daarom werkten we de voordelige Boxing Day Box & Group Experience uit.

Kerstmatch Boxing Day Box
Kerstmatch Boxing Day Box

BOXING DAY BOX

Kom met 4 volwassenen (80€) of 2 volwassenen en 2 kinderen (50€) naar KVK-Genk en geniet samen van de kerstsfeer op KVK!

Je krijgt van ons niet alleen 4 tickets in de familietribune, maar ook een KVK-sjaal, 4 kortingsbonnen van 19% voor de fanshop & 4 drankjes op 1 paycard voor de wedstrijd.

Rep je naar onze webshop, bestel jouw box en leg het ideale cadeau onder de kerstboom!

Opgelet: deze Boxing Day Box kan je enkel afhalen in ons secretariaat.

Koop hier je box!
Group Experience KVKGNK
Group Experience KVKGNK

GROUP EXPERIENCE

Wil je met je volledige vriendengroep naar de wedstrijd komen? Ook dat kan!
Vanaf 10 tickets of meer krijg je korting op je tickets in de staantribune.

Volwassene-tickets worden dan 10 euro per ticket in plaats van 17 euro. KIDS-tickets worden 5 euro per ticket.

Ga naar onze ticketshop, bestel 10 tickets of meer, zet iedereen zijn ticket op naam, krijg jouw korting en geniet samen met de vrienden van de Kerstmatch!

Koop hier je tickets!