OefenKVKCHA 24

Kerels spelen gelijk

Vrijdagnamiddag 10 juli 2020 omstreeks 15u00 stond de oefenpot van onze Kerels tegen Sporting Charleroi gepland. Op het oefenterrein van het Sportcentrum Wembley ging de wedstrijd achter gesloten deuren van start.

13/07/2020
OefenKVKCHA 6

Vroege voorsprong uit handen

De partij ging zoals zo vaak redelijk gelijk opgaand tegen Sporting Charleroi. Na enkele seconden mocht Jakubech zich al voor de eerste keer tonen. Een vroege corner wordt van dichtbij onschadelijk gemaakt.

Jovan Stojanovic voelde zich in zijn sas met enkele goeie kaatsballen en lag ook aan de basis van het eerste doelpunt van de Kerels. De bal komt uiteindelijk via Van Der Bruggen bij Van Den Bossche die foutief wordt neergehaald in de zestien door de ervaren goalie van Charleroi (Penneteau). Stojanovic zet de penalty koeltjes om, 1-0 na 10 minuten. Twee minuten later kon het al  2-0 staan, maar Stojanovic besluit op de keeper die goed positie koos.

KV Kortrijk kon uiteindelijk niet lang genieten van die voorsprong. Een goede aanval op de rechterflank van Charleroi zorgde voor een snedige voorzet die kapitein Van Der Bruggen ongelukkig richting eigen doel schoot en via Hines-Ike in eigen doel belandde.

Op het uur werden alle spelers die de wedstrijd begonnen vervangen in functie van de wedstrijd de dag erop tegen Cercle Brugge. Het bleef uiteindelijk ook in de tweede helft gelijk opgaan en zo eindigde de wedstrijd zoals we gingen rusten op 1-1.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd hieronder!