KVK KVM1
KVK KVM1

Kerels sluiten seizoen in mineur af

De Kerels wilden het seizoen graag afsluiten met een overwinning om zo hoog mogelijk te eindigen. Coach Elsner zette Makarenko in de basis en ook Ocansey mocht starten na schorsing. Sissoko en Chevalier begonnen op de bank.

18/04/2021
KVK KVM2
KVK KVM2

Selemani zorgt voor voorsprong op strafschop

We kregen een boeiende eerste helft waarbij veel te beleven viel. Al in de prille openingsfase kwamen de bezoekers op voorsprong, maar de VAR oordeelde dat Vanlerberghe gescoord had uit buitenspel. De reactie aan de overkant mocht gezien worden. Gueye schoot eerst nog voorlangs maar in minuut negen kwamen de Kerels op 1-0 nadat Selemani een strafschop perfect in doel trapte. Een tackle van Peyre op Gueye veroorzaakte de elfmeter.

KVK was de betere ploeg al liet Storm zich opmerken met een schot dat beter verdiende, Ilic hield Schoofs van een goal. De match bleef leuk om volgen en net  voor het halfuur klom Mechelen op gelijke hoogte toen Mrabti een nieuwe penalty perfect omzette: 1-1.

De Kerels moesten even bekomen, maar de bezoekers, nog in de running voor PO2, lieten er geen gras over groeien. Storm werd goed diep gestuurd en werkte beheerst af : 1-2, ook de ruststand.

KVK KVM3
KVK KVM3

Seizoen

Elsner greep in aan de rust en bracht Chevalier voor Gueye maar de Kerels kregen al snel het deksel op de neus. Selemani speelde zwak terug en eens te meer was het Storm die de voorsprong voor Malinois verder uitdiepte : 1-3.

In de hoop het tij te keren kwam Jonckheere in de ploeg ten nadele van Ocansey, Selemani ging er nog eens voor, maar zijn voorzet leverde niets op. De wedstrijd doofde wat uit, Ilic was bij de pinken bij de poging van Hairemans en Chevalier vroeg een strafschop maar kreeg die niet.

In de slotfase mocht D’Haene zijn rentree maken en lukte Schoofs nog de 1-4. Een einde in mineur dus voor rood-wit. Op naar een nieuw seizoen.

Door de nederlaag eindigt KVK deze competitie op de veertiende plaats.

KVK KVM4
KVK KVM4

DIGEST

KVK speelde met Ilic, Golubovic (80′ D’Haene), Derijck, Radovanovic, Dewaele, De Sart (80′ Palaversa), Selemani, Makarenko, Ocansey (59′ Jonckheere), Gano, Guèye (46′ Chevalier)
Bank: Jakubech, Rougeaux, Palaversa, Chevalier, Sissoko, Hendrickx, Jonckheere, D’Haene, Luqman

KV Mechelen speelde met Thoelen, Walsh, Peyre, Vanlerberghe, Bijker, Defour, Schoofs (85′ Kaya), Mrabti (71′ Vranckx, Hairemans (85′ Shved), Druijf (67′ de Camargo), Storm
Bank: Bateau, Kaya, de Camargo, Voet, Wernersson, Valkenaers, Wenssens, Shved, Vranckx

Doelpunten: 10′ Selemani (pen)(1-0), 28′ Mrabti (pen)(1-1), 35′ Storm (1-2), 47′ Storm (1-3), 82′ Schoofs (1-4)
Geel: Defour, Jonckheere