Schenking Kledij A Kern KV Kortrijk
Schenking Kledij A Kern KV Kortrijk

Kerels schenken kledij

De communitywerking van KV Kortrijk en de A-kern spelers KV Kortrijk organiseerden intern een inzamelactie van kledij en schoenen. Enkele spelers doneerden heel wat van hun persoonlijke spullen om zo kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen uit Kortrijk te helpen.

21/12/2020
Schenking Kledij A Kern KV Kortrijk
Schenking Kledij A Kern KV Kortrijk

Schenking aan 3 organisaties

De Sint-Michielsbeweging (via hun sociale winkel Potpourri), CAW Kortrijk (die o.a. het Younited KV Kortrijk team in hun rangen heeft) en Poverello Kortrijk ontvingen gulle schenkingen van Christophe Lepoint, Brendan Hines-Ike, Michiel Jonckheere en Hannes Van Der Bruggen.

Voor KV Kortrijk is het belangrijk dat ze met deze donatie een wezenlijk verschil kunnen maken voor kwetsbare mensen. Daarom werd ook gekozen voor deze drie organisaties die op een laagdrempelige manier aan de slag gaan met hun doelgroep en die ook directe contacten hebben met deze doelgroep. Zo zijn we zeker dat de kledij in goede handen terechtkomt.

De pakketten die geschonken werden bevatten babykledij, kinderkledij, volwassenkledij en schoenen. De spelers zochten in hun kasten specifiek naar winterkledij om zo in te spelen op de huidige nood naar warme kledij.

Op deze manier wil KV Kortrijk haar maatschappelijke rol in de verf zetten door het steunen van verschillende organisaties, op eender welke manier.