WhatsApp Image 2022 02 13 At 10.34.50 PM
WhatsApp Image 2022 02 13 At 10.34.50 PM

KARIM KIJKT VOORUIT NAAR MATCH OP CERCLE

Daar waar Dominik Thalhammer, de trainer van Cercle, niet present zal zijn omwille van covid, zal Karim Belhocine de uitmatch in Brugge niet missen. Hij kent het spelsysteem van de tegenstander en wil een antwoord bieden.

10/03/2022

"AAN ONS OM TE ANTWOORDEN"

“Ja, Cercle zal hoge druk zetten”, antwoordt Karim Belhocine op een vraag tijdens de persconferentie donderdagmiddag. “En ze zijn sterk in de duels. Dat weet ik allemaal. Het is nu aan ons om daar een antwoord tegenover te zetten. Daar zijn we mee bezig.”

Dat Cercle met 5 punten achterstand op de nummer 8 nog een kans maakt om hogerop te klimmen terwijl KVK met drie punten minder misschien wel (te) ver staat, maakt niet uit. Zou Cercle dan meer gemotiveerd zijn?

“In het profvoetbal speelt iedereen om te winnen. We zullen collectief gemotiveerd moeten zijn, maar we zullen er zeker voor gaan”, weet de coach.

Zeg hem niet dat het anders wel goed was vorige zaterdag tegen Union, ondanks de nipte nederlaag. “Als je verliest, kun je niet tevreden zijn”, reageert Karim. “Ik blijf het jammer vinden dat we geen punt pakten tegen de leider. Die late tegengoal kwam hard aan. Maar dat is verleden tijd. We zijn nu enkel met Cercle bezig.”

De supporters hebben hun team gesteund en gaven na afloop ook applaus aan de spelers. “Dat deed goed, maar we hadden ze graag minstens een gelijkspel geschonken.”

Straks, met de komst van Standard en Anderlecht bij de laatste twee thuismatchen van de reguliere competitie, zullen de supporters er ongetwijfeld weer zijn. “Ja natuurlijk. Maar ook tegen de andere ploegen zijn zij altijd een steun voor ons. Nu ze van alle covid-regels verlost zijn, zijn ze blij om er weer bij te kunnen zijn. Ook zaterdag op Cercle ongetwijfeld.”

Hieronder vind je alle info over de verplaatsing naar Cercle.

Trek mee naar Brugge