IMG 9407
IMG 9407

Kapitein op bezoek bij Tony Dekiere

Afgelopen maandag verraste kapitein Van Der Bruggen Tony Dekiere en zijn zoontje Sibe. Tony is een arbeider van producent van ontbijtgranen Mulder Natural Foods dat via onze hoofdsponsor AGO Jobs & HR aan onze mouw trok om Tony te verrassen. Rekening houdend met de strenge restricties door het Covid-19 virus, brachten we uitzonderlijk toch een kort bezoekje aan Tony. Een bezoek waar KV Kortrijk met enorm veel voldoening aan meewerkte.

22/07/2020
IMG 9407
IMG 9407

zware strijd

Tony raakte rond Pasen besmet met het coronavirus dat hem zeven weken in het AZ Groeninge hield, waarvan 10 dagen op intensieve zorgen. Terwijl Tony in het ziekenhuis lag werd ook zijn vader opgenomen omwille van het virus. Rafaël Dekiere sukkelde al een tijdje met zijn gezondheid en had maar één long na een werkongeval 45 jaar geleden. Het gezin kon geen afscheid nemen gezien hij al overleden was het moment dat ze zijn kamer binnenkwamen.

Kapitein Hannes Van Der Bruggen verraste Tony en Sibe afgelopen maandag met een wedstrijdshirt die hij aan de voordeur signeerde. Tony genoot met tranen in de ogen, samen met zijn vrouw en zonen Jelle (23) en Sibe (10).

Bron: Het Laatste Nieuws