Akpala En Hempte 2
Akpala En Hempte 2

Joseph Akpala & Jimmy Hempte versterken technische staf KV Kortrijk

KV Kortrijk breidt de technische staf uit met Jimmy Hempte & Joseph Akpala. Ze vervoegen de staf van Adnan Custovic en gaan aan de slag als assistent-trainers.

16/09/2022

Voor Jimmy Hempte is het een terugkeer naar het vertrouwde nest. Als speler kwam Jimmy in 2005 naar KV Kortrijk. Hij maakte de opmars mee naar eerste klasse en was basisspeler in de ploeg die in 2008 de titel in tweede klasse binnenrijfde.  Na het behalen van play-off 1 in 2010 vertrok hij, na 5 seizoenen en 145 wedstrijden voor KVK, naar Roda JC in de Eredivisie.

Joseph Akpala begon zijn Belgische spitsen-carrière bij Sporting Charleroi, waar hij in 2008 de topschutterstitel behaalde. Daarna scoorde hij voor Club Brugge 56 doelpunten in 168 wedstrijden. Na passages in Duitsland en Turkije was Akpala in België ook nog actief bij KV Oostende.

Vandaag versterken Jimmy & Joseph als assistent-trainers de staf van Adnan Custovic, na het vertrek van Bart Meert & Damien Januel.

De volledige technische staf bestaat nu uit: Adnan Custovic (T1), Joseph Akpala (assistent), Jimmy Hempte (assistent), Gunter Van Handenhoven (assistent), Gérard Lifondja (physical coach), Patrick Deman (keeperstrainer) & Jelmer Platteeuw (video-analist)

Welkom, Joseph & Jimmy!