KVZ4194
KVZ4194

Iedereen fit bij KVK

Het ziet ernaar uit dat de fysieke en medische begeleiding van onze spelers vruchten afwerpt: op vandaag is de hele kern fit en klaar voor de wedstrijd van zondagavond op Antwerp.

30/07/2021
DSC 3652
DSC 3652

Helemaal fit

Gilles Dewaele maakte een vervelende periode door. Hij werd geteisterd door last aan de adductoren maar na een inspuiting en een intensieve behandeling is hij helemaal fit. Onze Kerel van het Seizoen traint al enkele weken pijnvrij en is speelklaar. Wat niet betekent dat hij al meteen in het team zal staan.

KVZ4194
KVZ4194

Ook sainsbury en Delle fit

Idem dito voor Trent Sainsbury die een felle trap incasseerde in de wedstrijd tegen Valenciennes en weer voluit bij de groep kon aansluiten.

En ook doelman Joris Delle die een lastige blessure aan de kuit opliep, kon weer voluit trainen en is klaar voor een selectie.

MBC8971
MBC8971

TEGEN ANTWERP

“We zullen meer moeten doen dan tegen Seraing”, zegt coach Luka Elsner. “We zullen een hoger technisch niveau moeten halen en nog meer kunnen afzien. Het zal veel moeilijker worden dan tegen Seraing maar we moeten vertrouwen hebben in onze capaciteiten. Vooral in het begin van de wedstrijd wordt het opletten want Antwerp zal zich meteen willen tonen na de nederlaag op KV Mechelen.”

Elsner heeft op enkele posities keuze: voorin zijn er Gueye en Badamosi in afwachting dat Hermann conditioneel helemaal op punt staat, op het middenveld heeft hij keuze uit drie spelers voor twee posities: Vandendriessche, Palaversa en Fixelles, achteraan heeft hij drie kandidaat-centrale verdedigers Derijck, Radovanovic en Sainsbury.

Antwerp-KVK, da’s voor zondagavond 21 uur.