MBC9004
MBC9004

Homeshirt uitgelegd

Ons home shirt vertelt wie wij zijn, waar wij voor staan. Het home shirt is rood, zoals het uiteraard altijd moet zijn. Rood staat voor vuur, passie, liefde en het verlangen om terug te keren naar het Guldensporenstadion. Ons thuisshirt voor komend seizoen.

30/07/2021
MBC9557
MBC9557

"Rood-wit hoort bij mij"

Fraai is daarbij de kleurschakering die de overgang brengt naar het onderste stuk van het shirt, dat wit blijft altijd wel ergens aanwezig, waardoor onze rood-witte clubkleuren helemaal worden weergegeven.

Kristof D’Haene begint zijn zevende seizoen bij KV Kortrijk en mag zich uiteraard een echte Kerel noemen. Honderdtachtig wedstrijden speelde hij al in het shirt van de Veekaa en daar komen er in de toekomst ongetwijfeld nog heel wat bij.

Mijn rood-witte uitrusting hoort gewoon bij mij. Onze rood-witte kleedkamer, de supporters in rood en wit, het hele Guldensporenstadion dat rood en wit gekleurd is, dan doet het altijd wat om in die kleuren te kunnen spelen. Ik vind het ook mooie kleuren: fris en sportief, en opvallend. Dat daar nu een tekening op wordt gezet, is een extra waar ik van opkijk. Zo zag ik clubshirts nog nooit”, prijst de sterkhouder van de club.

De tekening

In de tekening die Elise op aangeven van onze MyKVK- leden neerzette, wordt ons Guldensporenstadion weergegeven. Bruisend zoals het altijd is in de grote dagen.

Op de achtergrond zie je fraaie details: ons stamnummer 19, de overleden Kortrijkse zanger en KVK-supporter Johny Turbo en zijn lied ‘Vis in de Leie’ dat telkens wordt gezongen vóór elke thuismatch.

Ook de naam ‘Kerels’ is in de tekeningen verwerkt, net als die andere Turbo-klassieker ‘KVK u beste doen’.

RISOPRINTS

Naast het homeshirt zal het binnenkort ook mogelijk zijn om 1 van de 19 exclusieve risoprints (=een duurzame druktechniek met karakter, die qua resultaat intens gekleurde afdrukken oplevert)  aan te kopen. Om jouw rood-wit hart sneller te doen slaan en jouw woonkamer een extra dimensie te geven.