HAR KVK 44
HAR KVK 44

Harelbeke - KVK 0-5

“Het doet zo goed om weer voor publiek te kunnen voetballen”, zei Teddy Chevalier na de wedstrijd waarin hij luid werd toegejuicht toen hij meteen na de pauze scoorde.

23/06/2021
HAR KVK 21
HAR KVK 21

Elsner tevreden

Het is duidelijk: Teddy kickt op supporters. En daar was iedereen blijkbaar blij mee in het Forestiersstadion waar het toegelaten aantal toeschouwers (400) zeker wel werd gehaald.

“Ik vond het goed voor een eerste oefenwedstrijd”, zei een tevreden coach Luka Elsner na afloop. “Ik zag afspraken uitvoeren zoals we die op training maakten.”

Pape Gueye maakte het eerste doelpunt van het seizoen op voorzet van de werklustige rechtsachter Verkerken. Selemani deed het even later over op aangeven van andere youngster Yani Van Den Bossche. Na de pauze werd het uiteindelijk nog 0-5 met doelpunten van Chevalier, Michiel Jonckheere en Badamosi vanop de stip.

Ocansey heeft wat last aan de hiel en bleef aan de kant. Gilles Dewaele hervat donderdag de training met loopoefeningen. De coach hoopt dat hij helemaal fit is voor de stage.

Doelman Joris Delle en Kevin Vandendriessche die pas begonnen te trainen, spelen vrijdag (18 uur) mee op Westhoek.

Maar één zaak boven alles maakte deze eerste oefenpartij zo leuk: de supporters waren er weer echt blij. En daar genoten ze van.