Websiteartikel
Websiteartikel

Halve finale voor Manse

Afgelopen weekend vond de ontknoping van de ePro League plaats. Het virtuele voetbalspel (FIFA 20) waarin onze esporter Manse Bogaerts het beste van zichzelf gaf en zich moest meten met de beste spelers van België.

22/06/2020
Tegenstander(s) EPro League
Tegenstander(s) ePro League

Poulefase

In de poulefase mocht Manse het opnemen tegen Club Brugge, RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC. Een stevige groep rekeninghoudend dat Anderlecht en Club beiden pro-spelers zijn.

Op speeldag 1 speelde Manse knap gelijk tegen Zakaria Bentato van RSC Anderlecht. Het defensieve spel van Manse leverde een 0-0 gelijkspel op. Speeldag 2 was er één om duimen en vingers af te likken. 6 goals en uiteindelijk een 3-3 gelijkspel tegen Antwerp FC.

Met een derde plaats moest Manse vol aan de bak tegen Club Brugge om zich nog te kunnen kwalificeren voor de kwartfinale van de ePro League. Uiteindelijk speelde Manse opnieuw gelijk en sprong hij over Antwerp, dat verloor van RSC Anderlecht.

Op naar de kwarfinale!

QUARTER3 STV KOR Game Announce 4 5
QUARTER3_STV_KOR_Game announce_4-5

Golden goal

In de kwartfinale stond groepswinnaar STVV te wachten. Een stugge tegenstander die Manse qua speelstijl wel ligt. Het werd een spannende kwartfinale waar Manse op een 0-1 voorsprong komt na een vlijmscherpe counter die Selemani koeltjes afwerkt.

Na 90 minuten voetballen staat het 1-1. In match 2 trapt Manse zich met een golden goal in de toegevoegde tijd naar de halve finales!

Wedstrijdbeelden STVV-KVK
Ea EZ9ZXYAUaKT6
Ea-eZ9ZXYAUaKT6

Halve Finale

Na de euforie dankzij de golden goal in de kwartfinale was Sporting Charleroi de volgende horde richting de felbegeerde finale.

Sporting Charleroi won zijn kwartfinale van RSC Anderlecht en was dus een geduchte tegenstander. In een heen- en terugwedstrijd moest Manse zijn meerdere bekennen. Met een 3-1 en 0-3 strandde het toernooi van Manse in de halve finale.

Een fantastische prestatie van onze esporter die het tot de top 4 geschopt heeft van België.

Gefeliciteerd Manse!