WhatsApp Image 2024 05 19 At 19.24.42
WhatsApp Image 2024 05 19 At 19.24.42

Gratis toegang voor abonnees tegen Amiens

12/07/2024

Woensdag 17 juli om 18u werken onze Kerels een oefenwedstrijd af tegen Amiens SC uit de Franse Ligue 2 in het Forestiersstadion (Stasegemsesteenweg 23, 8530 Harelbeke) in Harelbeke. Hesperange annuleerde haar aanwezigheid en de wedstrijd wordt nu ook een halfuur later afgetrapt.

Tickets die al werden aangekocht voor de match tegen Hesperange blijven geldig. Kocht je een ticket voor de match tegen Hesperange en kan je er nu niet bij zijn? Neem dan contact op met info@kvk.be.

De gewone ticketprijzen zijn 8 euro voor volwassenen en de toegang is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar (je moet het gratis ticket uiteraard wel reserveren). Je kan jouw tickets online kopen via tickets.kvk.be,op het secretariaat, of aan de loketten in Harelbeke.

En we hebben ook al een voordeel voor onze abonnees! Iedereen die al een abonnement kocht voor het seizoen 2024-2025 kan de wedstrijd gratis bijwonen. Opgelet: je moet wel jouw gratis ticket op voorhand claimen voor deze wedstrijd online of op het secretariaat! Je zal namelijk niet binnen kunnen met jouw abonnementskaartje. Aan de loketten op de dag zelf zal je geen gratis ticket kunnen bemachtigen.

Hoe gaat dit in zijn werk online? Bij de wedstrijd KVK-Amiens kies je het aantal tickets dat je wil in “onze staantribune” (deze tickets geven toegang in Harelbeke), daarna zet je het ticket op naam van een abonnee. Het ticketing-systeem weet dat je abonnee bent op basis van het accountnummer en je kan nu het prijstype “abonnee” kiezen. Klik hierna op “samenvatting“. Je krijgt het e-ticket via mail.

Alle info over online ticketverkoop en het op naam zetten van tickets vind je hier.

Wil je er gratis bij zijn tegen Amiens? Koop dan nu je abonnement!

De rest van het oefenschema van KVK vind je hier.

Koop hier je abonnement!