Oos Kvk 50
Oos Kvk 50

Gratis bussen naar Oostende!

Zondag 6 november trekt KVK naar de zee voor de belangrijke wedstrijd tegen KV Oostende. De club legt daarom gratis bussen in naar de Kust. Steun zo onze Kerels mee op verplaatsing!

01/11/2022

Combiregeling

Zondag 6 november, spelen onze Kerels om 21u op het veld van KV Oostende.

Tegen KVO is er een verplichte combiregeling. Je kan de verplaatsing dus enkel met één van onze supportersbussen maken. De loketten op de dag van de wedstrijd in KVO zijn gesloten!

Voor deze belangrijke wedstrijd willen we onze spelers en supporters een extra duw in de rug geven. Daarom legt de club voor deze verplaatsing gratis bussen in vanaf het Kouterplein!

Trek dus mee naar Oostende en schreeuw onze Kerels naar een belangrijke driepunter!

De inschrijvingen voor de bussen zijn afgesloten. We trekken zondag met 6 bussen naar de Kust.

WAAR VERTREKKEN WE?

Op zondag 6 november kan je vanaf 16u30 in Het Koutercafé terecht om jouw ticket op te halen. Warm intussen al op voor het vertrek met de nodige aperitief en kijk mee naar de andere wedstrijden in de competitie op groot scherm! Je zal je drankjes enkel kunnen betalen met Bancontact of jouw paycard. Online opladen kan hier. Je zal jouw paycard niet ter plaatse kunnen opladen.

Alle bussen vertrekken dan om 18u30 op het Kouterplein (Moorseelsestraat, 111b) naar Oostende. Zelf kan je parkeren op parking Wembley.

Tot dan!

Thuismatchen

Kan je niet mee naar KV Oostende, maar je wil er de volgende thuiswedstrijden zeker bij zijn? Koop dan nu al je tickets!

Koop hier je tickets!