OBK1110
OBK1110

Gelijkspel op het Kiel

Zaterdag 25 juli 2020 trokken onze Kerels naar Beerschot voor een interessante oefenpot op het Kiel. De wedstrijd werd om 18u afgetrapt.

25/07/2020
OBK1255
OBK1255

Pittige eerste helft zonder doelpunten

Coach Yves Vanderhaeghe voerde vijf wissels door in vergelijking met de vorige oefenpot tegen Cercle: Moffi, Makarenko, Dewaele, Lepoint en Van Der Bruggen stonden aan de aftrap.

Dat zorgde meteen voor gevaar in het openingskwartier. Na zes minuten kon Van Der Bruggen vrij inkoppen na een heerlijke dummy van Lepoint, maar zonder succes. Ook Ocansey toonde zich heel bedrijvig. Na het openingskwartier kwam Beerschot sterk opzetten met enkele goed uitgespeelde kansen. Na een evenwichtige eerste helft gingen we rusten met een brilscore.

OBK1040
OBK1040

Sterker Beerschot in de tweede helft

Na een degelijke eerste helft kwam Beerschot feller opzetten in de tweede periode. Onze Kerels reageerden af en toe scherp met een uitgespeelde counter maar de druk kwam vooral van de thuisploeg. Doelman Jakubech schudde enkele heerlijke saves uit zijn mouwen op inzetten van Noubissi en Dom. Een gelijkspel was een terechte uitslag volgens de kansen in de wedstrijd.

Ondanks een iets mindere tweede helft kunnen onze jongens terugkijken op een goede en leerrijke oefenwedstrijd in Beerschot.