Beslis Mee MyKVK
Beslis Mee MyKVK

Geef jouw mening & beslis mee!

27/11/2023

Vandaag lanceren we onze MyKVK-bevraging! Daarin bevragen we onze abonnees over de voordelen van hun abonnement & het MyKVK-lidmaatchap en over de beleving in het stadion.

Zo kunnen we met de mening van de abonnees aan de slag over hoe we dit MyKVK-lidmaatschap en de beleving in het stadion verder kunnen verbeteren.

Als MyKVK-lid, als abonnee, beslis jij ook effectief mee! Zo bepaal jij in deze bevraging hoe we het verplichte systeem van de herbuikbare bekers het best uitrollen in het volledige stadion (met of zonder waarborg) en kies jij wat er met het geld in het supportersfonds gebeurt.

Vul je de bevraging in, dan maak je ook kans om jouw volledige abonnement terug te verdienen in dranktegoed. Op 1 december loten we 1 iemand uit die deze prijs wint.*

Onze MyKVK-leden, onze abonnees, kunnen de bevraging, die zo’n 10 minuutjes tijd neemt, invullen via onderstaande knop.

Je kan de bevraging invullen tot en met 30 november. Op 1 december bepalen we dan de winnaar. Kocht je bijvoorbeeld een abonnement in de staantribune voor 159 euro bij de start van het seizoen, dan wordt er 159 euro dranktegoed opgeladen op jouw abonnementskaartje.

BV2B9063
BV2B9063

Exclusiefvoor MyKVK leden

Content van onze club, die alleen abonnees en/of leden van de club, kunnen zien.