ESHOOT 82
ESHOOT 82

Esporter door naar de play-offs

De esporter van KV Kortrijk, Manse Bogaerts, maakte al enkele jaren indruk in de ePro League. In deze FIFA-competitie is elke ploeg uit 1A vertegenwoordigd door een esporter die samen de strijd aangaan voor het virtuele kampioenschap.

01/04/2021
Congrats Manse
Congrats Manse

Sterke reguliere competitie

Net zoals de vorige twee seizoenen weet onze esporter Manse01 zich te kwalificeren voor de eindronde van de ePro league. Na een ronduit fantastische reguliere competitie is Manse twee speeldagen voor het einde al zeker van zijn plaats in de top 8, die de eindfase mogen spelen.

Sinds de terugronde van de Pro League startte de ePro League op met als reguliere competitie 17 wedstrijden waardoor elke esporter uiteindelijk tegen alle esporters uit 1A speelt. Met een 0-3 overwinning op de openingsspeeldag tegen de esporter van Standard Luik (winnaar ePro League 2018-2019) zette Manse meteen de toon van zijn campagne en verliet hij de top 8 praktisch niet meer.

Hieronder kan je de ranking na speeldag 15 (matchdag 32 Pro league) terugvinden.

Rangschikking – MD15 – Vierkant
Rangschikking – MD15 – Vierkant

Hoe werken die play-offs?

Als we de huidige rangschikking erbij nemen dan zien we dat ook STVV, Zulte Waregem en Sporting Charleroi al zeker zijn van hun plaats in de top 8 met nog 2 speeldagen te gaan.

KWARTFINALES
Heen- en terugwedstrijd

  • Wedstrijd 1: Plaats 1 vs Plaats 8
  • Wedstrijd 2: Plaats 2 vs Plaats 7
  • Wedstrijd 3: Plaats 3 vs Plaats 6
  • Wedstrijd 4: Plaats 4 vs Plaats 5

HALVE FINALES
Heen- en terugwedstrijd

  • Winnaar wedstrijd 1 vs Winnaar wedstrijd 4
  • Winnaar wedstrijd 2 vs Winnaar wedstrijd 3

FINALE
Heen- en terugwedstrijd

Winnaar halve finale 1 vs Winnaar halve finale 2

Specifieke data volgen nog. Stay Tuned!

Om Manse door zijn sterke prestaties in de ePro League in de bloemetjes te zetten werd er dankzij Bakkerij Hoornaert gezorgd voor een heuse fototaart!

Bekijk hier de video.