DSC 8089
DSC 8089

Erreà nieuwe kledingpartner KVK

Met Erreà stelt KVK vandaag haar nieuwe kledingpartner voor. De Italiaanse fabrikant zal voor de komende 4 seizoenen onze rood-witte shirts voorzien.

08/06/2023

Erreà werkt in het Belgische voetbal al samen met KV Mechelen & Beerschot. Vandaag stelt KVK de Italiaanse fabrikant voor als nieuwe kledingpartner tot 2027.

“We zullen nauw samenwerken met de club om KVK te voorzien van topsportkledij, op maat van de specifieke vereisten en speelstijl, om KV Kortrijk zo te begeleiden richting succes,” aldus Davy Willems, country manager bij Erreà.

Met als kernwaarden “familie”, “authenciteit” en “passie” past Erreà volledig in het KVK-DNA. Erreà zal niet alleen de A-kern, maar ook alle spelers van onze KVK jeugdacademie van shirts en trainingsmateriaal voorzien.

Het Italiaanse sportmerk zet in op stylistische designs met oog voor technologische innovaties. In het buitenland spelen onder meer Parma, Sheffield United, QPR en ADO Den Haag in uitrustingen van Erreà. 

“De laatste jaren bouwde Erreà ook al expertise op in het Belgisch sportlandschap, enkele mooie referenties in basketbal (BC Oostende), volleybal en voetbal waren vol lof over deze Italiaanse speler. Hun stabiliteit, service en kwaliteit moeten onze club de mogelijkheid bieden om verder te professionaliseren met een partner die samen wil groeien met ons. We zijn dan ook blij met deze nieuwe samenwerking en kijken al uit naar de voorstelling van het nieuwe shirt,” bevestigt Jelle Brulez, COO bij KV Kortrijk

De nieuwe wedstrijdshirts zullen de komende weken worden voorgesteld.