WhatsApp Image 2022 03 05 At 7.02.39 PM
WhatsApp Image 2022 03 05 At 7.02.39 PM

EERSTE RESULTATEN MYKVK-BEVRAGING

Vorige week lanceerden we een bevraging onder onze MyKVK-leden. Hieronder kan iedereen al een eerste inkijk krijgen in de voorlopige resultaten.

02/04/2022

In 2020 lanceerden we het MyKVK-lidmaatchap voor onze abonnees. Op die manier wilden we een extra meerwaarde geven aan het abonnement en onze abonnees nog meer betrokken maken bij de club.

Als abonnee word je daarom meteen MyKVK-lid. Zo krijg je exclusieve content en nieuws als eerste te zien, heb je korting in onze fanshop en bars en mag je exclusief deelnemen aan events, zoals het Croky Cup Away-event afgelopen seizoen. Ook krijgen onze MyKVK-leden beslissingsrecht via onder meer Werkgroep 19.

Na de lancering van MyKVK blijven we dit lidmaatschap uiteraard continu evalueren. Daarom vragen we aan al onze MyKVK-leden wat zij van het lidmaatschap vinden en welke verbeterpunten zij zien voor volgend seizoen.

Vorige week lanceerden we daarom een enquête onder onze MyKVK-leden.

Uit de eerste resultaten blijkt dat meer dan 80% van onze abonnees het MyKVK-lidmaatchap een absolute meerwaarde vindt.

MyKVK-leden genieten het meest van de exclusieve content die ze krijgen, zoals de voorrang bij transfernieuws en livestreams van oefenwedstrijden.

Onze abonnees geven een gemiddelde score van 7 op 10 op hun MyKVK-lidmaatschap. We gaan volgend seizoen met de opmerkingen aan de slag om deze score nog verder op te krikken. Zo werd aangegeven dat een ontwikkeling van een app hoog op het verlanglijstje van onze MyKVK-leden staat.