CHA KVK PO3 110
CHA KVK PO3 110

Eerste oefenmatch op het veld van Lauwe

Op zaterdag 29 juni om 16u spelen onze Kerels hun eerste oefenmatch van het nieuwe seizoen op het veld van KWSC Lauwe. Onze abonnees 2024-2025 krijgen korting op hun ticket voor deze wedstrijd.

26/06/2024

Zaterdag 29 juni om 16u werken onze Kerels hun eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2024-2025 af in en tegen KWSC Lauwe (Stadion Jan Verhoeve – Hospitaalstraat 16 – 8930 Lauwe).

De gewone ticketprijzen zijn 8 euro voor volwassenen en de toegang is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar (je moet het gratis ticket uiteraard wel reserveren). Je kan jouw tickets online kopen via tickets.kvk.be, op het secretariaat of aan de loketten vanaf 15u op de dag zelf.

En we hebben ook al een voordeel voor onze abonnees! Iedere volwassene die al een abonnement kocht voor het seizoen 2024-2025 betaalt slechts 5 euro voor zijn of haar ticket. Opgelet: je moet wel jouw ticket met korting op voorhand claimen voor deze wedstrijd online of op het secretariaat! Aan de loketten op de dag zelf zal je geen ticket met korting kunnen bemachtigen.

Hoe gaat dit zijn werk online? Bij de wedstrijd Lauwe-KVK kies je het aantal tickets dat je wil in “onze staantribune” (deze tickets geven toegang in Lauwe), daarna zet je het ticket op naam van een abonnee. Het ticketing-systeem weet dat je abonnee bent op basis van het accountnummer en je kan nu het prijstype “abonnee” kiezen. Klik hierna op “samenvatting“. Je krijgt het e-ticket via mail.

Alle info over online ticketverkoop en het op naam zetten van tickets vind je hier.

We geven al graag mee dat in het stadion van Lauwe in de horeca enkel met cash & payconiq zal kunnen betaald worden.

Wil je er met korting bij zijn tegen Lauwe? Koop dan nu je abonnement!

De rest van het oefenschema van KVK vind je hier.

Koop hier je abonnement!