22CED565 19F8 49BA 9FCE 780E8C6F7A5B
22CED565 19F8 49BA 9FCE 780E8C6F7A5B

EARTH verlengt partnership met KV Kortrijk

Sinds januari 2023 prijkt EARTH als groene energiepartner op het KVK-shirt. Vandaag kunnen we aankondigen dat EARTH ook de komende seizoenen onder het rugnummer van onze spelers zal verschijnen.

19/06/2023

EARTH is toonaangevende specialist voor duurzame energie-oplossingen. Dankzij knowhow en innovatie wordt een optimaal rendement behaald, zo wordt “energie” toegankelijk én betaalbaar voor iedereen: particulierindustrie en overheid.

EARTH maakt deel uit van de ENBRO-groep. ENBRO staat als energiemakelaar bedrijven, overheden en particulieren (via GAELE) bij om hun energiefactuur onder de loep te nemen en te zien waar er bespaard kan worden. EARTH speelt daar een cruciale rol in gezien de energietransitie en switch naar duurzame energie-oplossingen.

“Het was een terugronde met ups & downs, maar samen met KV Kortrijk konden we de boodschap rond de energietransitie op een geslaagde manier uitdragen. Denk maar aan de succesvolle actie met de gratis zonnepanelen-installatie. We geloven rotsvast in het project van KV Kortrijk en twijfelden dus geen seconde om de samenwerking verder te zetten!”, bevestigt Olivier De Smedt, Marketing manager bij EARTH.

“De ENBRO-groep staat ons nauwgezet bij in de zoektocht naar een energieleverancier. Samen met EARTH zullen wij blijven inzetten op initiatieven naar onze supporters toe bij de omschakeling naar groene energie en het beheersen van de elektriciteitsfactuur,” aldus Jelle Brulez, COO van KV Kortrijk.