U KV1259
U KV1259

EARTH is nieuwe partner KV Kortrijk

Volgende maandag tegen KRC Genk prijkt er een nieuwe partner op onze shirts. EARTH zal onder het rugnummer van onze spelers staan.

26/12/2022

Met de Kerstmatch tegen KRC Genk wordt komende maandag de competitie weer op gang getrapt na de WK-break. En dat doen we met een nieuwe partner op onze shirts. EARTH zal onder het rugnummer van onze spelers verschijnen.

EARTH is jouw partner voor duurzame energie-oplossingen. Onze nieuwe partner maakt die energie toegankelijk én betaalbaar voor iedereen: particulierindustrie en overheid. Zo installeerde EARTH vorige maand nog 2000 panelen voor Stad Kortrijk. Hun knowhow en innovatie zorgen daarbij voor een optimaal rendement.

EARTH maakt deel uit van de ENBRO-groep. ENBRO staat als energiemakelaar bedrijven, overheden en particulieren (via GAELE) bij om energie beter in te kopen. EARTH is daarbij cruciaal door de installatie van zonnepanelen, laadpalen & batterijen.

De ENBRO-groep is actief in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Polen en is de grootste energiemakelaar van Europa.

“ENBRO is een bedrijf uit de regio met Kortrijkse zaakvoerders. Samen met KV Kortrijk de boodschap rond de energietransitie uitdragen en tegelijkertijd kunnen bijdragen tot een nieuwe bekerfinale van KVK: reden genoeg om met EARTH op de shirts te prijken!”, aldus Luc Demeyere, zaakvoerder van ENBRO.

“Met EARTH zijn we blij om een nieuwe partner op onze shirts te kunnen aankondigen. Samen met EARTH zullen wij ook tijdens het seizoen bekijken hoe we onze supporters kunnen ondersteunen bij de omschakeling naar groene energie en het beheersen van deelektriciteitsfactuur. Deze mooie match naast het veld hopen we te vertalen naar een innovatief en duurzaam partnership die ons klaarstoomt voor een mooie (extra)sportieve toekomst,” bevestigt Jelle Brulez, COO van KV Kortrijk.