Lus 6435
Lus 6435

EARTH (ENBRO) viert een decennium van energie-excellentie

EARTH (ENBRO), het energie consultancybedrijf opgericht door Luc Demeyere en Stijn Rigolle, viert zijn tienjarig bestaan met indrukwekkende resultaten en groei. Zelfs uitdagingen zoals de coronapandemie en de crisis in Oekraïne hebben ze niet kunnen tegenhouden. 

04/12/2023
Z62 6238
Z62 6238

EARTH maakt deel uit van de ENBRO-groep. ENBRO staat als energiemakelaar bedrijven, overheden en particulieren (via GAELE) bij om energie beter in te kopen. EARTH is daarbij cruciaal door de installatie van zonnepanelen, laadpalen & batterijen.

Naast het vestigen van een sterke positie in België, breidde ENBRO zijn invloed uit naar Frankrijk, Duitsland, Polen en Oostenrijk. Het bedrijf heeft zijn spectrum uitgebreid naar laadpalen en bedient zowel de B2B- als de B2C-markt. Ze ontwikkelden een uniek dataplatform waarmee dagelijks alle gegevens over energieverbruik in België worden verzameld. Dit platform vormt de basis voor strategisch advies aan bedrijven en particulieren.

ENBRO benadrukt de uitdagingen en kansen van de slimme transitie in de energiemarkt. In België ziet ENBRO groeipotentieel vanwege het lage aantal huizen met zonnepanelen. Internationaal wil het bedrijf blijven groeien met zijn aanbod van energiecontracten.

Ontdek al hun resultaten en het volledige artikel hier.