DSC 0201
DSC 0201

Drie onzekerheden tegen Beerschot

Karim Belhocine wacht tot na de vrijdagtraining om een selectie mee te geven voor het duel met Beerschot en misschien zal hij zelfs pas zaterdag kunnen vaststellen wie inzetbaar is.

04/11/2021
Kadri
Kadri

Afwachten

Drie spelers hebben aan de strijd met Standard blessures overgehouden. Kadri moest er al in de openingsfase af, zijn vervanger Ocansey diende te worden gewisseld kort na de rust en Dewaele haalde het einde met last aan de hamstring.

De drie spelers worden al de hele week door het toegewijde kine-team intensief behandeld, maar het is toch nog onduidelijk of ze de aftrap zullen halen.

KVK OOS 39 (3)
KVK OOS 39 (3)

ZONDER CAPTAIN D’HAENE

De Veekaa moet het in ieder geval stellen zonder zijn captain en icoon Kristof D’Haene die zijn vijfde gele kaart pakte op Standard. Wie hem zal vervangen? Daarop gaf Karim Belhocine geen antwoord. Kon ook moeilijk aangezien het bijvoorbeeld nog onzeker is of Ocansey erbij zal zijn. En wie de captain wordt? Ook op die vraag hief de coach zijn schouders op. Dat wordt later nog wel beslist.

Het goede nieuws is dat Ante Palaversa weer inzetbaar is na zijn wedstrijd op de strafbank. Nu heeft alleen nog Trent Sainsbury vier gele kaarten.

Belhocine onderschat in ieder geval de tegenstander niet, ook al is dat de hekkensluiter. “Het gebeurt vaak dat ploegen met minder inzet op de mat komen tegen teams die achteraan staan. We moeten erop hameren dat ons dit niet overkomt”, aldus de coach. “We mogen Beerschot absoluut niet onderschatten, niet enkel omdat ze vorig weekend hun eerste zege hebben behaald, ook omdat ze tevoren al meer punten verdienden dan ze bekwamen. Het wordt oppassen!