KVK GENK B2B 18 2 2
KVK GENK B2B 18 2 2

Digitale transformatie bij Connect & Dine!

Op zondag 26 november om 19u15 ontvangen we thuis KV Mechelen. Het thema van de Connect & Dine-tafel zal gewijd zijn aan digitale transformatie. We hebben het voorrecht om Arne Debruyne, COO van Qastan, als centrale gast aan tafel te hebben.

06/11/2023

Wat houdt digitale transformatie in?

Digitale transformatie is de strategische inzet van technologie om bedrijfsprocessen te verbeteren, de klantbetrokkenheid te verhogen en nieuwe zakelijke kansen te benutten. Het draait om het omarmen van digitale middelen, zoals software, data-analyse en automatisering, om bedrijfsdoelstellingen te bereiken en te innoveren.

Qastan, het Belgische familiebedrijf dat bekend staat als digitale architecten, biedt software- en hardwareoplossingen aan organisaties en bedrijven. De medewerkers van Qastan beschikken over de vaardigheden om digitale fundamenten te leggen en de groei van jouw onderneming te stimuleren.

Arne Debruyne zal tijdens deze avond inzichten delen over hoe digitale transformatie een centrale rol kan spelen bij het versterken van je bedrijf en het ontdekken van nieuwe groeikansen. Dit is jouw kans om te leren van experts in het veld.

Wat mag je verwachten van Connect & Dine?

Heb je interesse?

Vul onderstaand formulier in, ontdek de kostprijs voor de eerste deelname aan de Connect & Dine tafel en sta klaar voor een avond vol netwerken en plezier.

Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Mis deze waardevolle gelegenheid niet en schrijf je nu in voor Connect & Dine. Ontdek hoe digitale transformatie jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen.

Bedrijfsnaam(Vereist)
Naam(Vereist)
Opmerkingen