MBC9452
MBC9452

Derijck zes weken out door enkeloperatie

Slecht nieuws voor Timothy Derijck en KVK: onze centrale verdediger werd geopereerd aan de enkel en zal zo’n zes weken out zijn.

09/09/2021
MBC9452
MBC9452

Loszittend kraakbeen

Timothy had al enige tijd last van loszittend kraakbeen in de enkel, waardoor hij op de duur ook last in de heup kreeg. Dat wordt nu opgelost. We wensen hem een spoedig herstel!

Michiel Jonckheere is nog één week out waarna hij weer bij de groep kan aansluiten.  Jonah Osabutey werkt hard aan de revalidatie na zijn operatie aan de buikspieren. Hij kan over twee maanden volledig wedstrijdklaar zijn.

Ilic – Servië
Ilic – Servië

TRENT, MARKO EN FAIZ ZIJN TERUG

Woensdag landde Trent Sainsbury na een lange vlucht vanuit Vietnam waar hij met de Australische nationale ploeg 0-1 ging winnen. Pas donderdagnamiddag arriveerde ook Faiz Selemani na een tweedaagse terugkeer vanop de Comoren.

“Beiden krijgen nog enkele dagen om weer fit te zijn voor de wedstrijd van zondagavond,” aldus coach Luka Elsner. Dat geldt zeker ook voor Marko Ilic die woensdag al terugkeerde uit Servië.

Goed nieuws is er over onze laatste aanwinst Billal Messaoudi. Zijn visumformaliteiten worden in Algerije in orde gebracht en hij wordt volgende week op de club verwacht.

KVK KVM 79
KVK KVM 79

RACHID, ABDEL EN VIKTOR

Intussen verloopt de integratie van Rachid Alioui, Abdel Kadri en Viktor Torp gunstig. “Hun technische kwaliteiten zijn groot”, prijst de coach. “Maar ze moeten nog even doorgaan met de training om een volledige wedstrijd aan te kunnen.”

Niettemin is Luka Elsner dik tevreden met de komst van de nieuwe spelers.