DSC 6276
DSC 6276

"De supporters zullen superbelangrijk zijn"

Edward Still doet bij deze een warme oproep naar de KVK-supporters toe: “Tegen Eupen waren ze fantastisch, tegen Standard zullen ze superbelangrijk zijn.”

25/08/2023

“Onze voorbereiding was deze week heel goed. Alle focus en alle energie gaat nu in de richting van de komende wedstrijd. Natuurlijk moeten wij dringend winnen, dat wenst iedereen binnen de club,” zegt Edward Still.

OJO IS INZETBAAR

Hij moet het tegen Standard wel doen zonder zijn twee aanvallers die vorige wedstrijd aan de aftrap stonden: Ambrose en Avenatti. Thierry is vele maanden out door een scheur in de achillespees. Hij is inmiddels geopereerd. Felipe is één wedstrijd geschorst.

Bovendien mist de groep ook Youssef Challouk, die ook al maanden van het veld moet blijven met een ernstig knieletsel, plus David Henen, die verder revalideert. Het straaltje goed nieuws komt van Aleksandar Radovanovic die weer fit is na een buikspierletsel.

En ook positief: de transferdocumenten van Sheyi Ojo zijn in orde. “Hij is topfit”, aldus de coach. “Zijn beste positie is flankspeler of een inside aanvallende flankspeler.” Ojo (26) wordt gehuurd van Cardiff City en speelde o.a. voor Liverpool, Reims en Glasgow Rangers.

“We hebben de wedstrijd tegen Eupen geëvalueerd. We weten waarom we die hebben verloren en vooral ook dat we meer verdienden. Defensief moet de focus nog scherper. Dat maakt ons sterker voor het duel met Standard,” zegt Edward Still.

Tickets KVK-STA