WhatsApp Image 2021 12 11 At 5.24.44 PM
WhatsApp Image 2021 12 11 At 5.24.44 PM

DE JONGSTE FANBASE VAN BELGIË SUPPORTERT POSITIEF

Bij KV Kortrijk zetten wij in op de supporters van morgen. Met de jongste fanbase van België zijn we goed op weg om ook binnen een 10-tal jaar een trouwe schare Kerels achter onze ploeg te hebben.

18/12/2021

Om onze nu nog jonge Kereltjes het goede voorbeeld te geven zetten wij bij de club in op positief supporteren.

Dit project bestaat uit 3 pijlers.

90 min supporteren voor de eigen ploeg

Jouw ploeg. Onze ploeg. Mijn ploeg. KV Kortrijk. Daar gaat het om. Onze kleuren, onze identiteit, ons stadion. We staan vol achter onze ploeg, 90 minuten lang.

Onze fans zijn een ondersteuning voor de spelers. Zij zorgen ervoor dat ze dat tikkeltje meer kunnen opbrengen tijdens een wedstrijd.

Voetbal voor iedereen

Familie, vrienden en respect. Bij KV Kortrijk vinden we het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot voetbal. We willen drempels wegwerken op alle niveaus: financieel, maatschappelijk, sociaal

KV Kortrijk wil ernaar streven dat iedereen zich welkom voelt in het Guldensporenstadion ongeacht afkomst, geloof, geaardheid…

Financiële drempels willen we zo veel als mogelijk weg werken aan de hand van de UitPas, waarbij mensen met een verhoogde tegemoetkoming een abonnement aan een voordeeltarief kunnen kopen.

Jij bepaalt het beeld van onze club

De supporter is het uithangbord van een club. Het bepaalt hoe mensen naar de club kijken, wat ze er over denken. Als club willen we dat dit een positief verhaal wordt.

Daarom verhoogt de club haar inspanningen om alle meldingen van ongepast gedrag – zoals agressieve opmerkingen tegenover de stewards of ongepaste uitlatingen tegenover het horecapersoneel – te verzamelen en te verwerken.

Dit biedt ons de mogelijkheid om het overzicht te bewaren, bij te sturen waar nodig en toekomstgericht te werken naar de supporters van morgen.

Dit vormt een stevige basis om ook de nog jongere KV Kids klaar te stomen om stevige Kerels te worden.