Kvk Radio Djamel Podcasts Logo Rond
Kvk Radio Djamel Podcasts Logo Rond

Daar is de 1ste aflevering van Radio Djamel!

Vandaag is de grote dag! Op de voorlaatste dag van het jaar lanceert KVK de allereerste aflevering van de gloednieuwe podcast van KV Kortrijk: Radio Djamel.

30/12/2020
Djamel Seizoen 20-21
Djamel Seizoen 20-21

Verrassend en lichtvoetig

12 oktober 2020. De MyKVK-leden kregen een mailtje in hun inbox met de vraag welke naam ze graag aan de podcast willen geven. Met 58% van de stemmen werd ‘Radio Djamel’ geboren.

De naam verwijst naar Djamel Zidane. De Algerijnse aanvaller maakte tussen 1980 en 1984 het mooie weer bij KV Kortrijk. De oudere generatie noemt Djamel zelfs de beste speler aller tijden bij KV Kortrijk. Zijn kenmerken waren: lichtvoetig, onnavolgbaar, geniaal, verrassend. Die kenmerken willen we in de podcast ook laten terugkeren.

Na lange voorbereidingen en twee proefopnames kan KVK eindelijk met trots de allereerste aflevering aankondigen. In de eerste aflevering reizen we door de mooie carrière van Djamel Zidane. Is de Algerijn nu de beste speler in de geschiedenis van KVK? Aan tafel zitten Eddy Soetaert (journalist bij Het Laatste Nieuws), Dan Dewerchin (al meer dan 50 supporter van KVK), Claude Verspaille (ex-ploegmaat van Djamel bij KVK) en Jordi Callens (host van Radio Djamel). Je kan onze podcast beluisteren en volgen op Spotify!

Veel luisterplezier!

Beluister op Spotify!