EG0I8932
EG0I8932

Communicatie Mikhail Kaminski

14/06/2023

We willen, eerst en vooral, Dhr. Tan en Dhr. Choo bedanken voor hoe ze de club in de afgelopen zeven jaar geleid hebben. We zijn de stad Kortrijk dankbaar dat ze nu ook ons verwelkomt.

We staan nog maar aan het begin van dit nieuwe avontuur. Dit project is niet alleen een investering in een voetbalclub, maar ook een investering in de stad als geheel.

Mijn vader en ik, en iedereen bij Kam Sports, begrijpen dat de Belgische competitie een sterke competitie is. Wat we hier in Kortrijk willen doen, is dan ook talent aantrekken en de kwaliteit van de ploeg verhogen.

Ons ultieme doel is om de fans trots te maken.

Om dat te bereiken, willen we de ploeg verder ontwikkelen door kwalitatieve versterkingen en het uitbouwen van de jeugdacademie, terwijl we de sterke banden met de lokale gemeenschap blijven aanhalen.

Succes komt niet vanzelf. Maar KV Kortrijk speelt al 16 jaar op rij in eerste klasse, een zeldzame en bewonderenswaardige prestatie. We zijn er dan ook van overtuigd dat deze club een mooie toekomst heeft en we zijn enthousiast om de geschiedenis van de club in het Belgische voetbal voort te zetten.

We zijn blij dat Kortrijk een sterke fanbase heeft en een van de populairste teams in de regio is. We kijken ernaar uit om dit traject samen met jullie af te leggen.

Aan onze fans: doe mee, steun onze club en laat ons samen genieten van dit avontuur!

Mikhail Kaminski