DSC 7962
DSC 7962

Communicatie KVK bij eerste training

Met de eerste training is het sportieve startschot van het seizoen 2023/2024 gegeven. De club begint dit jaar extra vroeg aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, met opnieuw 16 clubs in de Jupiler Pro League.

12/06/2023

Bij aanvang van ons zestiende opeenvolgende seizoen in eerste klasse, enkel de “G5” doet beter, willen we dan ook zo goed mogelijk communiceren over de huidige stand van zaken.

De eerste training wordt vandaag geleid door Joseph Akpala & Jimmy Hempte. Zij gaan met de huidige kern meteen aan de slag om het nieuwe seizoen scherp voor te bereiden. Dit doen zij in afwachting van de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer.

David Henen, Nayel Mehssatou & Faïz Selemani hebben interlandverplichtingen, trainen nog niet mee en worden in de loop van volgende week geleidelijkaan terug op de club verwacht.

Tsuyoshi Watanabe werd voor een Belgisch recordbedrag verkocht aan KAA Gent. De Servische club Cukaricki lichtte de optie om zowel Muhammed Badamosi als Sambou Sissoko definitef over te nemen na hun huurperiode.

De club zit ook operationeel niet stil. De abonnements-campagne is van start gegaan. Op dit moment werden 50% meer abonnementen verkocht dan in het openingsweekend vorig jaar. De commerciële partners herbevestigen hun vertrouwen in de club en de eerste fase van de bouw van het oefencomplex op het Kouterveld is begonnen.

We begrijpen uiteraard alle vragen van onze supporters in verband met een mogelijke overname van de club. Vandaag kunnen wij daar helaas nog geen definitief antwoord op geven, in welke richting dan ook. Er is interesse en er zijn gesprekken aan de gang, bij concrete info worden de supporters dadelijk geïnformeerd.

Samen met de supporters kijken we reikhalzend uit naar het vervolg van de voorbereiding en het nieuwe seizoen.

Altijd achter de ploeg. Altijd alles geven. Altijd een Kerel.