GJL 7989
GJL 7989

Caps geeft ons dit jaar opnieuw energy als shirtpartner

Maak kennis met de Caps Energy Card! De ultieme all-in-one multibrand tank- & laadkaart. They got you covered, of je nu gaat voor traditionele brandstof of kiest voor alternatieven als elektricititeit of aardgas.

16/06/2023

Dankzij hun samenwerking met partnernetwerken geeft Caps je toegang tot een groot netwerk van meer dan 2.500 tankstations en maar liefst 275.000 laadpunten in heel Europa.

Maar ze gaan verder dan dat. Ze zorgen ervoor dat jij als klant compleet ontzorgd wordt. Caps helpt je bij het vinden van de perfecte rijoplossing voor je Office & Home laadpalen, en ze regelen zelfs de terugbetaling van de medewerker thuis.

Een woordje van Caps:

“We zijn niet alleen een bedrijf uit de regio, maar we geloven ook in de kracht van sportmarketing. Sinds 2019 zijn we trots verbonden met dit team. En de samenwerking is alleen maar sterker geworden in de afgelopen seizoenen. Als jonge Belgische onderneming gaan we voor duurzame partnerships, zowel met onze klanten als met onze partners. En het Guldensporenstadion is voor ons de place to be om te netwerken en te shinen. Dus, we kijken uit naar een seizoen vol energie en innovatie!”

“Onze shirtpartners bevestigen hun blijvende vertrouwen in de club. Samen met die partners werken we zo verder aan de toekomst en de voorbereiding van het komende seizoen,” bevestigt Jelle Brulez, COO van KV Kortrijk.