KVKTruitjes 0102
KVKTruitjes 0102

Brustor & KVK verlengen partnership

KVK kan vandaag met trots aankondigen dat Brustor ook komend seizoen shirtsponsor is van de club. De specialist in innovatieve zonnewerende en outdoor living oplossingen zal zo voor het 16de seizoen (!) op rij op ons shirt staan.

11/07/2024

Brustor is al sinds het seizoen 2009-2010 onlosmakelijk verbonden met het KVK-shirt. De toonaangevende producent van innovatieve zonnewerende en outdoor living oplossingen verlengt vandaag dus opnieuw haar partnership met KV Kortrijk.

“We zijn verheugd onze samenwerking met de Kerels te verlengen. KV Kortrijk is meer dan een voetbalclub; het is een symbool van engagement en gemeenschap. We delen dezelfde passie voor kwaliteit en ondernemerschap. Na een spannende ontknoping van de competitie waarbij de Kerels hun positie in Eerste Klasse A hebben kunnen behouden, kijken we samen uit naar een succesvol seizoen,” aldus Steven Heytens, co-CEO van Brustor.

“Bij KVK bouwen we aan nauwe & langdurige banden met onze partners. Novy siert al 50 jaar ons shirt, AGO JOBS & HR is al meer dan 10 jaar onze hoofdsponsor, CAPS Energy Card heeft de kaap van 5 jaar als shirtpartner gerond. Brustor passeert dit seizoen de magische grens van 15 seizoenen. Hun voortdurende steun en focus op kwaliteit passen perfect bij de waarden van onze club. Dat zij het vertrouwen in onze club blijven bevestigen, onderstreept de betrokkenheid en verwevenheid die onze club met haar partners heeft,” beaamt ook Pieter Vandoolaeghe, partnership manager bij KVK.

Komaan Brustor!
Komaan Veekaa!