P1116561
P1116561

‘Bruno en Henen zijn terug’

Het vonnis dat tijdens de wedstrijd STVV-KVK werd uitgesproken, heeft enkele dagen diepe sporen nagelaten bij de club, de staf en de spelers. Dat de ene penaltyfout de andere niet bleek, nog wel in dezelfde wedstrijd, kwam enorm hard aan.

10/02/2023

Bernd Storck liet het commentaar over aan anderen, maar gaf wel mee dat iedereen aangeslagen was door het onverdiende resultaat dat uit die beslissingen voortvloeide. “Als we op voorsprong komen, krijgen we een heel andere wedstrijd”, concludeerde hij.

“We speelden een sterke partij. We liepen samen 125 kilometer wat een record is voor het huidige seizoen, maar we werden niet beloond. Goed, de laatste drie dagen zijn we weer hard gaan werken om de volgende wedstrijd voor te bereiden.”

ZONDER LONCAR

Het aantal blessures is inmiddels herleid tot de vingerwonde van doelman Marko Ilic. Massimo Bruno is weer inzetbaar en ook David Henen is na een tiental dagen groepstraining weer helemaal terug.

De coach moet wel weer sleutelen aan zijn team omdat Stjepan Loncar na vijf gele kaarten geschorst is. Die vijfde kwam trouwens nogal vlotjes boven na een bescheiden opmerking van de Bosniër.

“Ik heb een oplossing voor zijn vervanging”, zegt Bernd Storck. “Ik weet natuurlijk dat het een moeilijke opdracht is, op Standard dat de jongste weken goed bezig is, en dan zeker in eigen huis, maar we moeten strijden voor ieder punt.  Dat zal zondag niet anders zijn.”