Z62 5969
Z62 5969

Brooklyn nieuwe line up partner van KVK!

KV Kortrijk verwelkomt Brooklyn als trotse line up partner. Ontdek de exclusieve voordelen en unieke visibiliteit die Brooklyn heeft tijdens de wedstrijden.

06/11/2023
Z62 5979
Z62 5979

KV Kortrijk heeft het genoegen om Brooklyn aan te kondigen als de gloednieuwe line up partner en zij bezorgen de jongste Kereltjes een glimlach op het gezicht! Dit opwindende partnership belooft niet alleen zichtbaarheid tijdens de wedstrijden, maar ook een onvergetelijke fanbeleving voor onze jongste supporters. Ontdek alles over dit partnership hieronder.

Shirts voor de jonge oplopertjes:

Elke wedstrijd voorzien we 30 exclusieve T-shirts in drie maten. Deze shirts, met het Brooklyn logo, zijn een blijvende herinnering voor elke oploper om mee naar huis te nemen.

Activatie via de clubs

Registratie voor de oplopertjes en hun ouders wordt persoonlijk verzorgd, inclusief speciale ticketprijzen voor familieleden. De tickets, voorzien van het Brooklyn logo, bieden een unieke fanervaring.

Pitch visibility:

Brooklyn geniet van exclusieve zichtbaarheid op de ledboarding vanaf het moment na de opwarming tot aan het betreden van het veld door de spelers. Daarnaast komt het logo een minuut lang in de loop van de ledboarding tijdens de wedstrijd zelf en ook op het scorebord.

Naming rights:

In al onze communicatie spreken we over “LINE UP, POWERED BY BROOKLYN”.

Content:

Bekijk de video van een jong oplopertje die een unieke ervaring beleefde!

Dit partnership is niet alleen een verrijking van de fanbeleving, maar het opent ook unieke marketingkansen voor Brooklyn. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking! 

Brooklyn verloot ook een modebon van 100€ onder alle Kerels. Neem hier deel & maak kans!

DOE MEE!