KVZ5614
KVZ5614

Blessures gaan goede kant op

Zoals altijd en overal eist de voorbereiding wat blessures. Niet anders bij KVK. Het begon met Gilles Dewaele die de training niet kon aanvangen omdat hij – nog van einde vorig seizoen – last had aan de adductoren, lees: de buikspieren.

02/07/2021
KVZ5529
KVZ5529

De lappenmand

Gilles is nog niet verlost van het probleem dat in het verleden ook al KVK’ers als De Sart, Rougeaux en Selemani trof. Hij kreeg rust voorgeschreven, kreeg een inspuiting, traint intussen individueel en moet nu zien hoe het evolueert. Als hij geen negatieve reactie krijgt, kan hij langzaam de training hervatten.

Eric Ocansey bleef net voor de aftrap aan de kant in Petegem, maar is weer speelklaar en traint voluit mee. Anders met Sissoko die na een halfuur uitviel in die wedstrijd. Sambou liep een verrekking in de enkel op en krijgt enkele dagen rust. Hij kan wel mee op stage.

Met Kristof D’Haene gaat het goed. Onze captain die bijna een compleet seizoen miste door een heupoperatie trok op consultatie bij de chirurg en kreeg daar een gunstige evaluatie.

Doelman Joris Delle liep een contractuur in de kuit op maar kan verder ‘gecontroleerd’ trainen.

Inmiddels kregen ook enkele spelers die nog niet werden gevaccineerd – uiteraard vooral buitenlanders – een eerste spuitje.