OV KV Kortrijk Anderlecht 20190817 0913
OV KV Kortrijk Anderlecht 20190817 0913

Beloning nieuw abonnement

‘Werkgroep 19’, een werkgroep van KVK-leden, heeft zes voorstellen uitgewerkt en er uiteindelijk twee weerhouden waaruit de MyKVK-leden kunnen kiezen. Het gaat erom welke beloning zij willen krijgen wanneer ze eerstdaags hun abonnement verlengen.

17/05/2021

Abonnementsprijzen blijven gelijk

Maar vóór alles het goede nieuws: ook voor het nieuwe seizoen blijven de KVK-abonnementsprijzen die al sinds jaar en dag tot de laagste van de Pro League behoren, ongewijzigd.

Nu krijgen alle MyKVK-leden een week de tijd om te stemmen welke beloning zij verkiezen. Het voorstel van de meerderheid zal bij het afsluiten van de digitale verkiezing op maandag 24 mei worden weerhouden.

Voorstel 1 gaat om een KVK Supportersfonds waarbij de abonnee kan gaan voor
– ofwel 19 euro dranktegoed op zijn/haar nieuw abonnement
– ofwel 19 euro van de abonnementsprijs die wordt gestort in een fonds beheerd door Werkgroep 19 met als doel extra sfeer en beleving in het stadion te creëren. Dat kan gaan van vuurwerk, een dj-set bovenop de spelerstunnel tot een vaste animatiestand op het Kouterplein.

Voorstel 2 betreft een KVK Fanbox ter waarde van 50 euro met daarin leuke dingen die je als KVK-fan wat graag wilt bezitten en die nooit te koop zullen worden aangeboden.

MyKVK-leden kunnen via onderstaande button hun stem uitbrengen!

Maak hier jouw keuze