WhatsApp Image 2022 02 05 At 4.50.53 PM
WhatsApp Image 2022 02 05 At 4.50.53 PM

Belhocine: ‘Voor de eer en het plezier van het winnen’

Karim Belhocine staat zondag tegenover een van zijn ex-clubs. Met Standard komt ook de ploeg die net achter KVK staat in de rangschikking. “Elke match is belangrijk”, zegt hij.

17/03/2022

“Er is altijd iets te winnen. We moeten proberen nog wat plaatsen te winnen in de stand. Dat brengt de club tv-geld op. Maar we moeten vooral willen winnen voor onszelf: voor de eer, voor het plezier van het winnen en voor dat heerlijke gevoel om achteraf te kunnen vieren met de supporters.” Dat zegt Karim Belhocine in de aanloop naar de lekker ouderwetse zondagnamiddagwedstrijd tegen Standard.

Dat ex-coach Luka Elsner aan de andere kant staat, maakt niets uit. Met Gilles Dewaele staat wel een geapprecieerde ex-speler tegenover de Veekaa. “Gilles heeft veel mooie dingen gedaan voor onze club. Hij heeft gestreden met KV Kortrijk. Het is wel jammer dat Kristof D’Haene er niet bij is, dan hadden ze tegenover elkaar gestaan. We missen Kristof enorm trouwens, op en naast het veld.”

De voorbije dagen waren diverse spelers ziek zoals zovelen in de maatschappij. “De Bruyn en Henen vorige week al, nu onder anderen ook Torp.  Maar op donderdag blijkt iedereen toch weer fit.”

Joris Delle is nog altijd niet helemaal speelklaar al traint hij al weer op het veld. Maxim Deman blijft dus de doelman op de bank.

“Ja, Standard staat net achter ons”, weet Karim. “Maar daar gaat het niet om, het gaat erom dat we thuis moeten winnen, tegen eender wie. Met inzet, mentaliteit, karakter, goesting. Ik hoop dat de supporters na onze mindere match op Cercle als één man achter ons zullen staan om er nog eens een toffe match van te maken.”

Kom onze Kerels aanmoedigen!