DSC 0315 600×397
DSC 0315 600×397

Away Shirt uitgelegd

Zoals het hoort, heeft het Away Shirt van KVK een andere kleur. Deze keer wit als hoofdkleur met rood in de schakeringen.

15/09/2021
Away Front
Away Front

DE Stad

Het away benutten wij om de naam van de Stad Kortrijk uit te dragen. Een stad met een voetbalclub in de hoogste reeks komt constant in het nieuws, wordt constant vernoemd. KV Kortrijk is een merknaam die overal in het land bekend is.

De Veekaa is een ambassadeur van de stad en draagt op zijn shirt dan ook de bekende trekpleisters die Kortrijk uniek maakt: zijn Broeltorens, Grote Markt, zijn Stadhuis, zijn Begijnhof, zijn Gulden Sporen, zijn opmerkelijke band met de Leie.

DSC 0315 600×397
DSC 0315 600×397

Wie kent de kleuren nu niet?

Mathias Fixelles is een nieuwkomer bij de Veekaa. Hij speelde vijf jaar voor Union maar intussen ook drie keer tégen KVK. In de Beker gingen de Kerels in het Dudenpark 0-1 gaan winnen terwijl Mathias in de Play-Offs twee keer won van KVK met Union.

“Iederéén kent toch de kleuren van KV Kortrijk?” reageert de Brabander meteen. “Wie niet? Zo’n vaste waarde in 1A!”

“Rood-wit, ja da’s best mooi. En ik heb er intussen ook al lijfelijk kennis mee gemaakt, want toen ik tekende bij KV Kortrijk werd me meteen een rood-wit shirt in de handen gestopt. Ik hoop de kleuren eer te kunnen aandoen.

Handtekening Awayshirt Drawing
Handtekening Awayshirt Drawing

De tekening

De tekening die je hierboven kan zien zal binnenkort te koop zijn in onze webshop. Er werden slechts 19 exclusieve risoprints gemaakt die allemaal genummerd en gehandtekend werden door Elise die de schetsen maakte voor het shirt.

De geschiedenis van Stad Kortrijk.

Shirts 21 22
Shirts 21 22

Bemachtig jouw shirt!

Via onderstaande button kan jij jouw exemplaar aankopen van onze home, away en derde shirt van 21/22!

Bij aankoop van een shirt krijg je er een exclusief boekje ‘The Story of the Shirt’ bij die het verhaal vertelt achter onze fantastische shirts van dit seizoen.

WEBSHOP