KVM KVK 53
KVM KVK 53

Ajagun en Ezekiel nemen afscheid van KVK

De overeenkomst met Abdul Ajagun (27) en Imoh Ezekiel (26) werden in onderling overleg ontbonden. Beide spelers nemen afscheid van KV Kortrijk.

06/10/2020
Ajagun Van Der Bruggen
Ajagun Van Der Bruggen

Bedankt, Abdul!

Abdul Ajagun had nog één jaar contract bij de Kerels, maar zijn contract werd in onderling onderleg ontbonden. De Nigeriaanse middenvelder speelde sinds 2017 bij de Kerels. In 2019 werd hij uitgeleend aan het Cypriotische Omonia Nicosia. Ajagun speelde in totaal 74 wedstrijden voor KVK. Daarin was hij goed voor tien doelpunten en acht assists.

KVK wil Abdul heel hard bedanken voor zijn inzet bij de club en wenst hem alle succes in het verloop van zijn verdere carrière.

KVM KVK 53
KVM KVK 53

Bedankt, Imoh!

Ook Imoh Ezekiel had nog één jaar contract bij KVK, maar ook hij neemt dus afscheid van de club. De Nigeriaanse spits speelde sinds 2018 bij KV Kortrijk. Ezekiel speelde in totaal 39 wedstrijden voor de Kerels. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en twee assists.

KVK wil Imoh heel hard bedanken voor zijn inzet bij de club en wenst hem alle succes in het verloop van zijn verdere carrière.