KV Kortrijk Waasland Beveren 002
KV Kortrijk Waasland Beveren 002

1e thuiswedstrijd met publiek

KV Kortrijk en de bevoegde diensten van Stad Kortrijk slaan de handen in elkaar om vanaf september opnieuw thuisfans toe te laten in het Guldensporenstadion. We streven ernaar om al onze leden (abonnees) toegang te geven vanaf september.

25/08/2020
KV Kortrijk Waasland Beveren 002
KV Kortrijk Waasland Beveren 002

Binnenkort duidelijkheid

KV Kortrijk had in de voorbereiding reeds een plan klaar, met de toen geldende coronamaatregelen, wedstrijden met beperkt publiek af te werken. Het protocol en het plan waren toen samen met Stad Kortrijk opgesteld en goedgekeurd.

Het voorbereidende werk werd nu opnieuw opgepakt en aangepast volgens het nieuwe protocol van de Jupiler Pro League, die gisteren verspreid werd onder de clubs. Samen met de lokale overheid hebben we er alle vertrouwen in dat we een sterk plan kunnen opmaken. Een plan die hopelijk al onze leden opnieuw toelaat om de wedstrijden bij te wonen.

Eind deze week hopen we meer nieuws te kunnen geven, waarbij we de 1e wedstrijd van KV Kortrijk, een thuiswedstrijd op zondag 13 september tegen Royal Excel Moeskroen opnieuw met publiek zullen kunnen afwerken.

Alle leden zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden van zodra er meer nieuws is.