Nieuwe aanwinst voor KVK

Dat we bij KV Kortrijk niet stil zitten en al vollop bezig zijn met de voorbereidingen naar volgend seizoen toe bewijst deze transfer. Alle MyKVK-leden kunnen hieronder onze allernieuwste aanwinst bekijken MET transferduiding van onze sportief directeur, Rik Foulon.

Mailingsvisual Fixelles
Mailingsvisual Fixelles

Geen onbekende

Belg, tweetalig, polyvalent en een harde werker. De 24-jarige Mathias Fixelles legde met succes zijn medische testen af bij KV Kortrijk en zette zijn krabbel onder een contract tot medio 2024 . De polyvalente middenvelder kan zowel aan de bak op het middenveld, centraal in de verdediging als in het aanvallende compartiment.

Mathias speelde vijf seizoenen bij Union SG. In totaal speelde hij 130 wedstrijden, daarin was hij goed voor 16 doelpunten en 17 assists. Dit seizoen was hij een vaste waarde in de kampioenenploeg van Felice Mazzu. Hij speelde 25 wedstrijden, scoorde twee keer en gaf twee assists. De supporters van Union zien hem dan ook niet graag vertrekken.

Bovendien kent Mathias ook het Guldensporenstadion. In het seizoen 2018-2019 speelde KV Kortrijk tegen Union SG in PO2. Bij zowel de heen- en terugwedstrijd speelde Mathias Fixelles tegen onze Kerels. Union won twee keer, trainer toen bij Union was Luka Elsner.

Welkom bij onze fantastische club en veel succes, Mathias!

BV2B9063
BV2B9063

Exclusiefvoor MyKVK leden

Content van onze club, die alleen abonnees en/of leden van de club, kunnen zien.